Gratis quickscan
04 sep

Geen aanvraagtijdvak ESF Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen in 2017

Opleiden van werknemers

Tegen de verwachting in opent het Ministerie van SZW in 2017 geen aanvraagtijdvak voor de regeling ESF Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven en instellingen. Het tijdvak wordt zeer waarschijnlijk verplaatst naar begin 2018.

Momenteel wordt op basis van de realisatie van de eerste drie tijdvakken het resterende budget bepaald en bekeken wanneer een volgend tijdvak zal worden opengesteld. Het Agentschap heeft daarbij de verwachting uitgesproken dat dit in januari of februari 2018 zal zijn. Voor die tijd zullen de voorwaarden en de thema’s worden gepubliceerd.

De regeling komt tegemoet in de begeleidings- en advieskosten van een externe adviseur  voor projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De afgelopen tijdvakken bedroeg de subsidie telkens 50% van de projectkosten, met een maximale subsidie van € 10.000,-.

Meer informatie?

Staat uw organisatie aan het begin van een dergelijke project of heeft u voornemens om in 2018 activiteiten met dit thema te ontwikkelen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan en inventariseer samen OAZ subsidieadvies alvast de subsidiemogelijkheden. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager of Luc van der Linden (Productmanager Opleidingen) op 088 5600 741.

Terug naar overzicht

Luc van der Linden

Productmanager

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau