Gratis quickscan
05 jul

Wij zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017!

Overig nieuws

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij zijn genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie ICT-project van het Jaar in het MKB!
Het project Mijn OAZ van OAZ subsidieadvies, wat ontwikkeld is in samenwerking met Endava en MarkLogic, is een online portal waarin klanten door een efficiënte en slimme manier van digitale informatieverwerking direct inzicht hebben in de status van de subsidieaanvraag. Daarnaast garandeert Mijn OAZ ook veilige opslag van alle privacygevoelige informatie. Steeds meer dienstverlening van OAZ zal via Mijn OAZ geïntegreerd worden, waardoor onze klanten nog sneller geïnformeerd kunnen worden.
Het oordeel van de vakjury luidt als volgt: “De door OAZ gegeven presentatie waarbij ze over de gebouwde oplossing van Endava (op basis van MarkLogic) vertelden, liet duidelijk de voordelen zien om met behulp van business process management een digitale transformatie door te voeren. Hierdoor worden er aanzienlijke efficiencyslagen gemaakt in het subsidie-aanvraagproces.”

Stemt u ook op ons?

We zijn dan ook erg trots op deze nominatie en hopen dat we dit op 31 oktober kunnen verzilveren met een award. Hiervoor kunnen wij alle steun gebruiken, helpt u ons mee? Via deze link kunt u uw stem uitbrengen. De onderbouwing van onze case leest u hier. Alvast bedankt!
Mocht u meer informatie willen over deze nominatie of Mijn OAZ? Neem contact op met uw accountmanager of Jurgen Brouwers via 088 – 5600 793.

Terug naar overzicht

Jurgen Brouwers

Operationeel manager

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau