ESF Duurzame inzetbaarheid

Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn van groot belang voor een organisatie. Steeds meer organisaties treffen maatregelen om hun personeel langer en productief aan het werk te houden en voeren een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) levert een grote bijdrage door subsidie te verlenen voor activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van  duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Thema’s waarvoor subsidie aangevraagd kan worden zijn het bevorderen van gezond en veilig werken, het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, het stimuleren van interne mobiliteit, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden, het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap en het bevorderen van een flexibele werkcultuur.

Het aanvraagtijdvak van deze regeling voor bedrijven en instellingen loopt van 14 tot en met 25 november 2016. Dit jaar bedraagt het totale budget € 13.000.000,– en per aanvrager is een subsidie van maximaal € 10.000,- beschikbaar voor een project van maximaal 12 maanden. De subsidie bedraagt 50% van de projectkosten, waarbij geldt dat uitsluitend advieskosten van een externe adviseur in aanmerking komen voor subsidie.

Wat kan OAZ subsidieadvies voor u betekenen?

Ieder project wordt door het Agentschap SZW gecontroleerd. Hierbij wordt gekeken of uw project aan de subsidievoorwaarden voldoet. OAZ subsidieadvies heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanvraag, ondersteuning en verantwoording bij ESF-projecten. Zo ondersteunen wij u graag bij het maken van een analyse van de mogelijke subsidiabele activiteiten en het inrichten en voeren van de projectadministratie. Wij ontzorgen u volledig, van aanvraag tot einddeclaratie!

Meer informatie over ESF?

Bent u benieuwd wat OAZ subsidieadvies voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over ESF? Neem gerust contact op met Luc van der Linden via lvdlinden@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over ESF Duurzame inzetbaarheid ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau