SectorplanPlus

InstroomManagement

Neem je medewerkers aan die een uitkeringsverleden hebben of door de gemeente worden ondersteund bij het vinden van werk? Dan heb je mogelijk recht op (instroom)subsidies en (loon)kostenbesparingen. Denk hierbij aan premiekortingen en het loonkostenvoordeel. Ook gemeenten hebben vaak verschillende subsidiemaatregelen. Om optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheden wordt het belang om inzicht te hebben in het arbeids- en uitkeringsverleden van personeel dat instroomt steeds groter.

Participatiewet en de praktijk

Veel organisaties benutten de instroomsubsidies niet of niet volledig terwijl men daar wel recht op heeft. Wij weten precies aan welke eisen je moet voldoen om aanspraak te maken op de verschillende instroomsubsidies en (loon)kostenbesparingen. Na inventarisatie van jouw huidige processen zetten we de benodigde acties uit. Wij bieden jou, indien gewenst, inzicht in de mogelijke financiële risico’s vanuit de nieuwe Participatiewet (met als onderdeel de Quotumwet in reactie op het Banenplan). Als je te maken hebt met een aanbesteding bij de gemeente waaruit social return on investment voortvloeit, verzorgen wij de administratie voor jou.

Veranderingen Wet Tegemoetkoming Loondomein

Vanaf 2017 zijn diverse veranderingen aangebracht op het gebied van instroomsubsidies en (loon)kostenbesparingen. Deze ontwikkelingen zijn onder andere gericht op de mogelijkheden om mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt een grotere kans op werk te geven óf juist hun werk te kunnen behouden. Anderzijds wordt vanuit de Wet Tegemoetkoming Loondomein (WTL) ook gestuurd op jeugd en seizoenswerk.

Dankzij onze jarenlange ervaring kun je rekenen op een optimale kwalitatieve toepassing van subsidies en kostenbesparingen, ook in de toekomst! Dit voorkomt onaangename verrassingen als boetes of terugbetalingen. Hiermee garanderen we juist gebruik van de mogelijke subsidieregelingen en voldoet jouw organisatie altijd aan de gestelde eisen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over InstroomManagement van OAZ subsidieadvies of ben je benieuwd wat de aankomende veranderingen voor jouw organisatie betekenen? Neem contact op met Jurgen Brouwers via jbrouwers@oazsubsidie.nl.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over InstroomManagement ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau