Gratis quickscan
04 dec

Normbedragen Stagefonds bekend!

Opleiden van werknemers

Op 27 november jl. heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) haar definitieve normbedragen voor de subsidieregeling Stagefonds bekendgemaakt.
De bedragen zijn door de populariteit van de regeling en daardoor de vele aanvragen, omlaag bijgesteld ten opzichte van de in augustus genoemde normbedragen.

Wij zetten het vastgestelde normbedrag per opleidingscategorie voor u op een rij.

Inmiddels zijn ook de eerste subsidievaststellingen door het ministerie van VWS verstuurd. Hierin staat vermeld welk bedrag door het ministerie van VWS is vastgesteld.
OAZ subsidieadvies controleert jaarlijks voor meer dan 100 organisaties de Stagefonds aanvragen en de ontvangen vaststellingen.
Ook dit jaar blijkt dat het controleren van de aanvragen voor het Stagefonds de moeite waard is. Voor ruim 50% van de organisaties waar wij het aanvraagformulier controleren, hebben wij een hogere aanvraag ingediend! Slim administreren is hierbij essentieel.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de regeling Stagefonds? Of wilt u tips over hoe u het beste slim kunt administreren? Lees dan onze whitepaper!
U kunt ook contact opnemen met Thomas Pillen. U kunt een mail sturen naar tpillen@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.

Terug naar overzicht
OAZ subsidieadvies Thomas Pillen

Thomas Pillen

Productmanager

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau