Opleiden loont!

Goed geschoold personeel is steeds lastiger te vinden. De arbeidsmarkt trekt aan en werknemers hebben keuzes. U wilt arbeidskrachten behouden voor uw organisatie en openstaande vacatures efficiënt invullen. Denkt u dan aan scholing? En als u daar aan denkt, denkt u dan aan kosten of opbrengsten?

De RVO publiceerde in maart het monitoringsrapport van de subsidieregeling Praktijkleren voor schooljaar 2015-2016. Uit deze rapportage blijkt dat ongeveer 2,5% minder organisaties gebruik hebben gemaakt van de regeling in schooljaar 2015-2016 ten opzichte van het voorgaande jaar. De daling is goed te merken in de BBL leerweg. Het blijkt dat er steeds vaker wordt gekozen om voltijd stagiaires op te leiden óf helemaal niet meer op te leiden om zo te kunnen bezuinigen op kosten. Weet u dat dat er veel mogelijkheden zijn om subsidie te ontvangen voor het opleiden van medewerkers? In onze factsheet over Praktijkleren leest u alles over deze subsidieregeling en de mogelijkheden.

Download factsheet

Vul uw e-mailadres in en download de gratis factsheet!

Downloaden

Gemotiveerd personeel
Efficiënt invullen van vacatures
Deskundig advies
Financieel voordeel

Haalt u alles eruit wat er in zit?

Door onze jarenlange ervaring met de regeling Praktijkleren weten we dat organisaties zich vaak niet volledig bewust zijn van de mogelijkheden op dit gebied. Regelmatig vragen wij subsidie aan voor opleidingen waarvan klanten helemaal niet weten dát er subsidie voor beschikbaar is. Wist u bijvoorbeeld dat naast de bekende doelgroepen, ook stagiaires met een BBL praktijkovereenkomst en Promovendi in aanmerking komen voor de regeling Praktijkleren? We kijken kritisch naar uw opleidingstrajecten en –vraagstukken. Samen lukt het vaak om opleidingstrajecten dusdanig vorm te geven dat deze toch in aanmerking komen voor subsidie. Door het net even anders te doen is er meer mogelijk dan u denkt. We blijven daarbij gaan voor kwaliteit. Meer dan 99,5% van onze aanvragen die gecontroleerd zijn door de RVO, zijn goedgekeurd voor de regeling Praktijkleren.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Niet alleen vragen wij subsidies aan, ook kunnen wij u adviseren hoe uw opleidingsplannen gefinancierd kunnen worden. In onze infographic ziet u in één oogopslag wat er allemaal mogelijk is!

Download infographic

Meer informatie over subsidiemogelijkheden op het gebied van opleiden?

Neem contact op met Thomas Pillen! 088-5600700
Of laat ons contact met u opnemen!
Bel of mail mij terug

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau