over_oazsubsidie_advies
Gratis quickscan

Beschikbaarheidbijdrage (medische) Vervolgopleidingen

Vanaf 2013 worden verschillende (medische) vervolgopleidingen bekostigd via beschikbaarheidbijdrage. Met de beschikbaarheidbijdrage vraag je subsidie aan voor het opleiden van (medisch) specialisten om zo ook in de toekomst (specialistische) zorg te kunnen blijven bieden.

Opleidende instellingen kunnen de beschikbaarheidbijdrage (medische) vervolgopleidingen aanvragen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Voor de beschikbaarheidbijdrage komen vervolgopleidingen tot (medisch) specialist, huisarts of specialist ouderengeneeskunde, gespecialiseerd verpleegkundige en medisch ondersteunend personeel in aanmerking. Alleen praktijkopleidingsinstellingen die erkend zijn voor de verzorging van het praktijkgedeelte van de opleidingen komen voor subsidie in aanmerking.

Wat levert de beschikbaarheidsbijdrage mij op?

  • Financieel voordeel;
  • De mogelijkheid onafhankelijk (van andere financiële kaders) op te leiden;
  • Gekwalificeerde specialisten;
  • De juiste specialistische zorg voor cliënten;
  • Aantrekkelijk werkgeverschap.

Wat kan OAZ subsidieadvies voor jou betekenen?

OAZ subsidieadvies begeleidt jou bij het hele proces. Van opzet van administratie tot ondersteuning na controle. Dankzij deze persoonlijke ondersteuning maak je optimaal gebruik van de beschikbare financiële middelen en weet je zeker dat de juiste stappen gezet worden om te komen tot een succesvolle aanvraag. Wij bewaken tijdens het hele traject de voortgang in alle processen en verzorgen de communicatie met de uitvoerders van de regelingen.

Over OAZ subsidieadvies

De overheid stelt hoge eisen aan het juiste gebruik van subsidies. Dit vergt kennis en een deskundig advies. OAZ subsidieadvies heeft de expertise en ervaring in huis om jou dit werk uit handen te nemen. Onze specialisten houden alle ontwikkelingen met betrekking tot subsidies en andere regelingen nauwlettend in de gaten. Daarnaast worden wij intensief betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van subsidies. Hierdoor kunnen wij jou vroegtijdig adviseren en ondersteunen op basis van de laatste actualiteit.

Meer informatie?

Ben je benieuwd of uw organisatie in aanmerking komt voor de Beschikbaarheidbijdrage (medische) Vervolgopleidingen of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Thomas Pillen. Je kunt een mail sturen naar tpillen@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over Beschikbaarheidbijdrage (medische) Vervolgopleidingen ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau