Gratis quickscan

ESF Duurzame Inzetbaarheid

Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn van groot belang voor een organisatie. Steeds meer organisaties treffen maatregelen om hun personeel langer en productief aan het werk te houden en voeren een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Deze trend zal zich ook de komende jaren steeds verder ontwikkelen. Om deze ontwikkeling extra kracht bij te zetten, levert het Europees Sociaal Fonds (ESF) een grote bijdrage door subsidie te verlenen voor activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van  duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Thema’s waarvoor subsidie aangevraagd kan worden, zijn:

  • Het bevorderen van gezond en veilig werken.
  • Het bevorderen van een leercultuur voor werkenden.
  • Het stimuleren van interne mobiliteit.
  • Het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden.
  • Het begeleiden van werknemers naar ondernemerschap.
  • Het bevorderen van een flexibele werkcultuur.

Uitsluitend advieskosten van een externe adviseur kunnen in aanmerking komen voor subsidie.

Wat kan OAZ subsidieadvies voor jou betekenen?

Ieder project wordt door het Agentschap SZW gecontroleerd. Hierbij wordt gekeken of jouw project aan de subsidievoorwaarden voldoet. Tijdig zorgen dat alle administratieve zaken op orde zijn, is daarom van groot belang. OAZ subsidieadvies heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanvraag, ondersteuning en verantwoording bij ESF-projecten. Zo ondersteunen wij jou graag bij het maken van een analyse van de mogelijke subsidiabele activiteiten. Tevens helpen wij jou bij het inrichten en voeren van de projectadministratie. Wij ontzorgen jou volledig, van aanvraag tot einddeclaratie!

Meer informatie over ESF?

Ben je benieuwd wat OAZ subsidieadvies voor jou kan betekenen of wilt je meer informatie over ESF? Neem gerust contact op met Thomas Pillen via tpillen@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over ESF Duurzame Inzetbaarheid ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau