Sectorplannen

De sectorplannen zijn een crisismaatregel, bedoeld om de werkloosheid (sectoraal) aan te pakken. In totaal is er 600 miljoen euro subsidie voor gezamenlijke plannen van werkgevers- en werknemersorganisaties om mensen aan het werk te krijgen en te houden. Voor de kosten van de activiteiten krijgen organisaties voor de helft een financiële bijdrage van de overheid. Gezien de breedte van de regeling zijn er zeker activiteiten binnen uw organisatie te identificeren welke subsidiabel zijn vanuit deze regeling.

Wat kan OAZ voor u betekenen?
Aanvragen kunnen worden ingediend bij de werkgeversorganisaties. Voor verschillende sectoren is het nog mogelijk om een aanvraag in te dienen. OAZ kan u hierbij ondersteunen, daarnaast voert OAZ de projectadministratie uit. Ook is het mogelijk, wanneer u zelf reeds een aanvraag hebt ingediend, om OAZ in te schakelen bij het overnemen van de projectadministratie. Ervaring leert dat het voeren van de projectadministratie arbeidsintensief is en toch complexer blijkt dan vooraf aangegeven.

Meer informatie over Sectorplannen?
Ook weten of u in aanmerking komt voor subsidie vanuit Sectorplannen, of wilt u ondersteuning bij het voeren van de projectadministratie, neem dan vrijblijvend contact op met Jurgen Brouwers via 088-5600700.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over Sectorplannen ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau