Praktijkleren aanvragen
Gratis quickscan

Waardigheid en Trots

Vanaf 2016 tot en met 2020 krijgen VVT instellingen de opdracht om strategische opleidingsplannen en plannen voor deskundigheidsbevordering te formuleren en in te dienen als een Plan Waardigheid en Trots. Dit plan is gericht op een zinvolle dag invulling voor bewoners en het versterken van de deskundigheid van personeel. Wanneer het plan goedgekeurd wordt ontvangt iedere zorgaanbieder een opslag van 1,3% bovenop de eerder gemaakte afspraken met het zorgkantoor.

Het plan Waardigheid en Trots wordt opgesteld met, en mede ondertekend door Cliëntenraad, de OR en VAR en richt zich op VVT instellingen die afspraken hebben over het ZZP niveau 4+ en VPT. Om in aanmerking te komen voor extra middelen moeten de VVT instellingen een plan Waardigheid en Trots indienen. Op basis van dit plan wordt een meerjarig strategisch opleidingsbeleid ontwikkeld.

Wat kan OAZ subsidieadvies voor jou betekenen?

Bij het schrijven van een strategisch opleidingsplan komt veel kijken. Het is van groot belang dat het plan goed onderbouwd wordt, zowel voor jouw beleid als voor de financiële gevolgen. OAZ subsidieadvies heeft de kennis en expertise in huis om dit plan juist en tijdig in te dienen. Wij gaan graag samen met jou aan het werk om noodzakelijke deadlines te halen. Hierbij begeleiden wij jou vanaf het begin tijdens het verzamelen van de juiste gegevens tot de ontwikkeling van het opleidingsplan en het lange termijn beleid. Indien nodig bemiddelen wij ook tussen jou (inclusief OR, CCR en VAR) en het zorgkantoor. Met de hulp en kennis van ons weet je zeker dat het plan voldoet aan de gestelde eisen en jouw inspanningen tot een minimum worden beperkt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de regeling ontvangen? Ben je benieuwd of jouw organisatie in aanmerking komt voor de regeling Waardigheid en Trots of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Luc van der Linden via lvanderlinden@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over Waardigheid en Trots ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau