Gratis quickscan
08 mrt

Praktijkleren, alles onder controle?

Opleiden van werknemers

In 2016 kunt u voor het derde jaar op rij subsidie aanvragen voor de regeling Praktijkleren. Door voorgaande jaren heeft u vast een aardige administratie opgebouwd en kennis van zaken opgedaan. Maar heeft u alles onder controle?

Een juiste en volledige administratie

Het aanleggen en bijhouden van een juiste, complete administratie is een behoorlijke klus. Zijn al uw vragen beantwoord en heeft u de volledige doelgroep binnen uw organisatie volledig in beeld? De regeling Praktijkleren vraagt veel van een organisatie, zowel op kennisgebied als in de uitvoer. Om alle aanvragen op tijd in te kunnen dienen is het noodzakelijk om goed voorbereid te zijn, want deadline is deadline. Achteraf nog een aanvraag toevoegen is dus niet mogelijk.

OAZ vraagt vanaf 2014 voor een groot aantal instellingen een aanvraag voor Praktijkleren subsidie aan. Maar onze dienstverlening gaat verder, ook voor vragen omtrent de administratie bent u bij OAZ aan het juiste adres. Heeft u problemen om uw administratie op orde te krijgen? Ook dan bieden wij u een helpende hand. En mocht het RVO een controle aankondigen, dan bent u verzekerd van onze hulp.

Controle subsidievaststellingen

We hebben gemerkt dat het nodig is om de subsidievaststellingen te controleren. Dit jaar heeft de RVO diverse kenmerken aan afwijzingen gegeven. In onze ogen zijn deze afwijzingen zeker niet altijd terecht. Wij lichten deze afwijzingen graag aan u toe en gaan daar waar nodig ook in bezwaar bij de RVO. Afgelopen jaar hebben wij dit voor diverse instellingen gedaan. De procedure loopt nog, maar we hebben vertrouwen in een goede afloop.

Wat kan OAZ voor u betekenen?

Al met al komt er meer bij kijken dan alleen een aanvraag indienen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om u te ondersteunen bij de administratie. Ook dragen wij zorg voor een goede nazorg zodat u de subsidie voor Praktijkleren optimaal kunt benutten. Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die OAZ subsidieadvies u te bieden heeft? Neem dan contact op met Thomas Pillen via 088 5600 700

Terug naar overzicht
Praktijkleren verlengd

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau