213
Gratis quickscan

“De specialistische rol van OAZ is van grote waarde. Hierdoor kunnen wij de werkzaamheden met een gerust hart uit handen geven.”

Sinds anderhalf jaar werken wij samen met OAZ subsidieadvies. Wij hebben vier duizend medewerkers in dienst en de hulp van OAZ is een welkome aanvulling voor onze salarisadministratie en afdeling HR. Zelf zijn wij niet bij machte om voor alle medewerkers de mogelijkheden voor subsidies bij te houden. Op deze manier besteden we alles uit aan OAZ.

De samenwerking met OAZ is gestart toen zij een bezoek brachten aan iedere vestiging om uit te zoeken welke mogelijkheden er op het gebied van subsidies aanwezig waren. Hier bleek een aanzienlijk bedrag uit te komen. Onze medewerkers moeten instroomformulieren invullen, OAZ verzorgt de afhandeling en controle van deze formulieren. De bevindingen worden naar ons teruggekoppeld en op dat moment wordt het voor ons ook duidelijk hoeveel subsidie we kunnen krijgen. Deze informatie is voor ons van groot belang.

De samenwerking met mijn accountmanager verloopt erg prettig. We hebben veel contact en ik krijg snel antwoord. Mocht er zich een probleem voordoen wordt dit snel intern opgepakt en opgelost. Naast regelmatig contact per telefoon of e-mail komen ze ook eens per twee maanden langs. Deze combinatie werkt voor ons erg prettig.

OAZ brengt ons altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en regelingen. Daarbij vertellen ze direct ons wat de mogelijkheden voor onze organisatie hierin zijn. De specialistische rol van OAZ is van grote waarde. Hierdoor kunnen wij de werkzaamheden met een gerust hart uit handen geven. Mede door de proactieve houding van OAZ verloopt onze samenwerking erg goed.

Terug naar overzicht

Marleen Vennix

Sr. HR Adviseur

Media Markt Saturn Holding Nederland BV

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau