213
Gratis quickscan

“Door de samenwerking met OAZ zijn we ons ook bewust van de mogelijkheden die subsidies bieden en zijn we hier actief mee bezig.”

Sinds twee jaar ben ik meer betrokken bij de samenwerking tussen Pieter van Foreest en OAZ subsidieadvies. We zijn gestart met Praktijkleren, tijdens dit traject hebben we elkaar goed leren kennen en ontstond er een prettige samenwerking. Ook maken we gebruik van de subsidieregeling Stagefonds en sinds een jaar is daar Sectorplannen bijgekomen. Het vraagt veel tijd en energie om overal de juiste gegevens op te vragen. De eisen qua aantoonbaarheid veranderen continu, de hulp van OAZ is hierbij erg gewenst en ze nemen ons hierin veel werk uit handen.

De overeenkomsten, verslagen en diploma’s leveren wij bij OAZ en zij pakken het vervolgens op. We zijn samen op zoek gegaan naar een manier om zo efficiënt mogelijk samen te werken. Door de goede samenwerking hebben we vorig jaar de volledige vergoeding gekregen van Praktijkleren. Zo wordt het direct zichtbaar wat al het werk oplevert en blijven mensen gemotiveerd. OAZ voegt absoluut kennis toe aan onze organisatie, we worden er alert op gemaakt dat de dossiers in orde moeten zijn. Hierdoor zijn we scherper geworden met de archivering.

De medewerkers komen ongeveer een keer per kwartaal langs, maar tussendoor is er ook contact via de mail. Mocht er iemand op dat moment niet aanwezig zijn, kunnen anderen het ook oppakken en dat werkt prettig.  De communicatie verloopt prima, dit komt ook door de wisselwerking tussen de bedrijven. Er wordt snel gereageerd op mails en dat werkt erg goed.

Indien er mogelijkheden ontstaan voor nieuwe subsidies brengt OAZ ons daarvan op de hoogte. Ondanks dat OAZ ons veel werk uit handen neemt, komen we af en toe tijd te kort om alles bij te houden. Door de samenwerking met OAZ zijn we ons ook bewust van de mogelijkheden die subsidies bieden en zijn we hier actief mee bezig.

Ze proberen er altijd meer uit te halen dan noodzakelijk en de medewerkers gaan zeer proactief te werk. Dit werkt ook motiverend voor ons. Het is volledig helder wat wij doen en wat zij doen. We hebben het vertrouwen dat ze het goed oppakken door de ervaringen en resultaten uit voorgaande jaren. De inzet van OAZ helpt hier ontzettend bij. Ook het resultaat wat we uiteindelijk terug zien draagt bij aan het vertrouwen. Persoonlijk zou ik niet meer zonder kunnen!

Terug naar overzicht

Hannie van Holk

Coördinator Ontwikkelen & Leren

Pieter van Foreest

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau