213
Gratis quickscan

“Door de hulp van OAZ halen we er absoluut meer uit dan wanneer we deze werkzaamheden zelf zouden oppakken.”

De ondersteuning van OAZ is voor ons van grote waarde. OAZ ontzorgt ons hiermee en neemt ons veel werk uit handen. We merken dat er veel veranderingen plaatsvinden binnen het aanvragen van subsidies. Dit geldt ook voor de verwerking hiervan. Daarnaast vereist het zeer specialistische kennis, het is ingewikkeld om je deze kennis eigen te maken.

We zijn erg tevreden over de werkwijze van OAZ, zowel op locatie als op afstand. De adviseurs gaan heel zelfstandig te werk, maar houden ons altijd op de hoogte van hun bevindingen en adviseren ons hierbij. We besteden praktisch alles uit aan OAZ. Door de hulp van OAZ halen we er absoluut meer uit dan wanneer we deze werkzaamheden zelf zouden oppakken.

Als het gaat om efficiency scoort OAZ erg goed, de korte lijnen en vaste aanspreekpunten binnen de organisatie zorgen ervoor dat de samenwerking prettig verloopt. We hebben gemiddeld één keer per kwartaal een afspraak, maar uiteraard hebben we ook tussentijds contact over de bevindingen, veranderingen en mogelijkheden. Daarnaast krijgen we gemiddeld een keer per maand ook bezoek van de analist.

De focus ligt niet alleen op het binnenhalen van subsidies of de administratieve verwerking, maar ook onderzoeken ze hoe we de benodigde gegevens eenvoudiger naar boven kunnen halen. Ook zijn we gezamenlijk bezig met het aanscherpen van de processen, zodat we de gegevens al in een eerder stadium aan OAZ kunnen overhandigen.  We zien ze als een collega die met ons meedenkt en ons werk uit handen neemt. Door de nauwe samenwerking kunnen ze zeer zelfstandig aan het werk en weten ze precies wat er moet gebeuren.

OAZ springt in op ontwikkelingen en zorgt ervoor dat wij zo snel mogelijk op de hoogte zijn van nieuws en ontwikkelingen. Daarnaast dragen ze er zorg voor dat dit nieuws interessant is voor onze branche en werkveld. Deze proactieve houding waarderen wij ten zeerste.

Terug naar overzicht

Esther Urlings

Directeur HR

Proteion

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau