213
Gratis quickscan

“De werkwijze van OAZ sluit bij onze werkwijze aan. Vraagstukken worden snel en zorgvuldig opgepakt en teruggekoppeld.”

OAZ neemt ons werk uit handen, zeker wat betreft de verantwoording van diverse subsidies en  kostenbesparingen. In augustus 2001 zijn de eerste contacten gelegd voor een subsidie audit. De toegevoegde waarde van OAZ is de deskundigheid, voor ons is het een extra bril die we goed kunnen gebruiken. Door de werkzaamheden die OAZ bij ons verricht  worden eventuele verbeterpunten opgemerkt en teruggekoppeld. OAZ gaat efficiënt te werk en bouwt aan optimalisatie. Ze beschikken dikwijls al over alle benodigde gegevens, wat een prettig startpunt is en voor ons erg fijn werkt.

Wanneer er een verschil wordt opgemerkt tussen de bevindingen van OAZ en onze bevindingen, wordt het ook toegelicht waar het verschil zit. Dit houdt ons nog scherper. Punten die naar voren komen tijdens onderzoeken leiden bij ons intern dan ook tot verbeteringen en tot aanpassing van procedures.

We hebben ongeveer één keer per kwartaal een afspraak waarbij de accountmanager van OAZ langskomt op locatie. Ook tussentijds zijn er diverse contactmomenten indien er vragen zijn of ontwikkelingen over regelingen bekend worden gemaakt. De werkwijze van OAZ sluit bij onze werkwijze aan. Vraagstukken worden snel en zorgvuldig opgepakt en teruggekoppeld. Dit is een werkwijze die wij intern ook handhaven. Vooral de plezierige en persoonlijke samenwerking met OAZ spreekt ons aan.

De ondersteuning van OAZ heeft ons in het verleden veel subsidiegeld opgeleverd. Landelijk komen minder subsidies beschikbaar. Nu en in de toekomst verwachten we daarom door de inzet OAZ vooral besparingen op kosten op vanwege bijvoorbeeld premiekortingen. Indien er zich nieuwe mogelijkheden aandienen worden wij hiervan op de hoogte gebracht door OAZ. Samen met de betreffende accountmanager hebben we goed zicht op de lopende zaken en kijken we naar mogelijkheden. Zo weten we allemaal precies wat er loopt en wat de status ervan is.

Terug naar overzicht

Hinke Bootsma

Sr. Beleidsmedewerker Raad van Bestuur

Argos Zorggroep

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau