213
Gratis quickscan

“Voor de vervolgacties en checks vanuit OAZ weten waar we aan toe zijn. Door de extra controle weten we ook zeker dat er niets tussendoor sijpelt.”

OAZ is een partij die vooruitdenkt en met ons meedenkt. Door onze dagelijkse werkzaamheden is de hulp van OAZ erg welkom. We doen veel op het gebied van Instroom en Behoud. We kiezen ervoor om een aantal regelingen zelf op te pakken, maar de extra check door experts is erg prettig. Zo weten we zeker dat we niemand gemist hebben. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de regelingen en dankzij de no cure no pay constructie weten we altijd waar we aan toe zijn.

Aan het begin van elk traject krijgen we goede instructies en wordt duidelijk gemaakt wat de verwachtingen zijn. Er wordt meegeholpen aan het maken van een rapport of analyse als dat nodig is. De formulieren worden aangepast aan de actuele ontwikkelingen. We zorgen dat de formulieren worden opgestuurd, deze worden vervolgens gecontroleerd door OAZ. Hierop volgt altijd een terugkoppeling over de bevindingen, resultaten en aan te raden acties. Naast een jaarlijkse evaluatie hebben we iedere maand of iedere twee maanden een afspraak.

In onze ogen gaat OAZ  gestructureerd te werk. Door de vervolgacties en checks vanuit OAZ weten waar we aan toe zijn. Door de extra controle weten we ook zeker dat er niets tussendoor sijpelt. OAZ adviseert ons ook op het gebied van nieuwe regelingen en we worden altijd tijdig geïnformeerd over nieuwe regelingen of andere ontwikkelingen. Doordat ze van alles op de hoogte zijn weten ze ook of een regeling wel of geen zin heeft en kunnen ze ons hierin adviseren. Dit werkt erg prettig voor beide partijen en op deze manier voegt OAZ absoluut kennis aan onze organisatie toe.

Terug naar overzicht

Ron Brabander

Manager Financiële Administratie

GGZ Delfland

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau