213
Gratis quickscan

“We merken dat er echt aandacht is voor de organisatie. Door de hulp van OAZ zijn we zelf nog maar een paar uur per maand met subsidies bezig.”

We werken al ruim 10 jaar samen met OAZ subsidieadvies. De samenwerking begon met ESF, maar het aantal producten is gestegen door de jaren heen. We zijn erg te spreken over het feit dat we tegenwoordig met accountmanagers werken. Sindsdien zitten we een keer in de maand of per 6 weken bij elkaar. De accountmanager komt op locatie en dat werkt erg prettig. We kunnen op deze manier de zaken met een gerust hart achterlaten en we worden geïnformeerd over regelingen en deadlines.

Daarnaast neemt OAZ ook de projectadministratie uit handen. We merken dat er echt aandacht is voor de organisatie. Dat is voor ons wel echt een toegevoegde waarde. Ook buiten de periodieke afspraken hebben we veel contact. Mochten er tussendoor vragen zijn, hebben we contact per mail en ontvangen we binnen een dag of uiterlijk twee dagen reactie.

Indien er ontwikkelingen zijn op het gebied van nieuwe subsidies en regelingen, horen we dat over het algemeen eerder van OAZ dan via andere bronnen. We bekijken de verschillende opties, maar aan ons wordt de keuze gelaten of we hier iets mee doen. Hiermee voegt OAZ zeker kennis toe aan de organisatie.

We vinden het fijn dat OAZ zo proactief is, dit geeft ons ook binnen de organisatie rust. Sommige regelingen pakken we zelf op. OAZ stelt hier zich flexibel in op en er verandert niets in de dienstverlening of klantvriendelijkheid. Door de hulp van OAZ zijn we zelf nog maar een paar uur per maand met subsidies bezig.

OAZ werkt geruisloos en efficiënt, maar toch zijn we altijd op de hoogte van de werkzaamheden die bij ons op locatie worden uitgevoerd. Hierbij is de goede communicatie tussen OAZ en ons erg belangrijk. De administratie is altijd op orde en OAZ weet precies wat er moet gebeuren.

Terug naar overzicht

Ed Overbeeke

Personeelsadviseur

Ikazia ziekenhuis Rotterdam

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau