Gratis quickscan
23 jan

Samenwerking OAZ subsidieadvies en Frisse Wind Consultancy

Overig nieuws

Door Joey Burggraeve

Onlangs heeft OAZ subsidieadvies de handen ineen geslagen met Frisse Wind Consultancy. Frisse Wind is een bureau dat tot voor kort onderzoeken deed naar gemiste premiekortingen in het verleden bij verschillende werkgevers in Nederland. De consultants van Frisse Wind zorgden er vervolgens voor dat eventuele gemiste premiekortingen alsnog werden onderbouwd en geëffectueerd.

Gezien de veranderende regelgeving op het gebied van Instroomsubsidies is een dergelijk onderzoek niet meer mogelijk over het Belastingjaar 2018. Dit is een van de redenen voor Frisse Wind Consultancy om te stoppen met het aanbieden van dienstverlening.

Samenwerking

Om er voor te zorgen dat de klanten van Frisse Wind Consultancy alsnog optimaal subsidies en kostenbesparingen kunnen toepassen, is gekozen voor een samenwerking met OAZ subsidieadvies.

Veel van deze klanten nemen inmiddels deel aan het collectieve bezwaar dat OAZ subsidieadvies voert namens haar klanten tegen de Bezava wetgeving en maken gebruik van Mijn OAZ om zo optimaal Loonkostenvoordelen aan te kunnen vragen.

We willen Frisse Wind Consultancy en haar klanten bedanken voor het in OAZ gestelde vertrouwen en kijken uit naar een prettige en succesvolle verdere samenwerking!

Terug naar overzicht

Joey Burggraeve

Commercieel Manager

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau