Gratis quickscan

Gedifferentieerde premie Whk

Ben je niet volledig eigenrisicodrager voor de Ziektewet en WGA?

Dan ontvang je jaarlijks een beschikking gedifferentieerde premie. Deze beschikking heeft betrekking op de medewerkers die ziek uit dienst zijn gegaan en/of in de WGA terecht zijn gekomen. Deze medewerkers kunnen tot maximaal 12 jaar aan jouw organisatie worden toegerekend. In de praktijk blijkt dat er bij de vaststelling van de beschikking vaak fouten worden gemaakt wat vervolgens leidt tot het betalen van een te hoge premie. OAZ subsidieadvies controleert voor haar klanten de beschikking op juistheid.

Wat kan OAZ voor jou betekenen?

Om jou volledige controle en zekerheid te geven over jouw beschikking, controleert OAZ subsidieadvies de opbouw van de beschikking en brengt alle toegerekende uitkeringslasten van jouw organisatie in beeld. Wij controleren of de toegerekende uitkeringslasten terecht aan jouw organisatie worden toegerekend. Indien er fouten zitten in de beslissing dan gaan wij in contact met de Belastingdienst om deze fouten te herstellen. Kortom, optimaal resultaat met een minimale inspanning voor jouw organisatie.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de gedifferentieerde premie Whk. Je kunt een mail sturen naar info@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau