Gratis quickscan

WGA en ZW lasten; Publiek of privaat?

Vanaf 1 januari 2017 verandert er veel op het gebied van WGA lasten. WGA-vast en WGA-flex worden samengevoegd tot één financieringsregeling en de voorwaarden rondom publiek of privaat verzekeren worden gelijk getrokken. Dit heeft gevolgen voor u als werkgever.

De veranderingen zijn een mooie kans voor organisaties om zich opnieuw te oriënteren op de beste financieringsoplossing. Die keuze is niet alleen een financiële afweging, maar moet ook operationeel gedragen kunnen worden. Organisaties maken de keuze immers voor de lange termijn en willen later niet alsnog met hoge kosten opgezadeld worden.

 

Duidelijkheid door onafhankelijk onderzoek

OAZ subsidieadvies helpt u graag bij dit complexe vraagstuk. Om tot een afgewogen keuze te komen, is onafhankelijk advies van het grootste belang. Wij werken hierbij samen met Juiszt. Juiszt onderzoekt en adviseert op het gebied van sociale lasten en premies, maar heeft in tegenstelling tot veel intermediairs, géén financieel belang bij eigenrisicodragerschap. Wij leveren een compleet rapport, zodat u als werkgever een gedegen keuze kunt maken.

Inzicht

Het onderzoek van Juiszt geeft u volledig inzicht in de financiële, beleidsmatige, operationele en administratieve gevolgen van de verschillende financierings- en uitvoeringswijzen. Verschillende verzekeraars worden vergeleken en uiteraard geven we weer wat de verwachte ontwikkeling van publieke premies is. Met het rapport kan er een onderbouwde keuze gemaakt worden en bent u ervan verzekerd dat u niet meer premie afdraagt dan nodig is.

 

Gedifferentieerde premie

Verzeker uzelf er daarnaast van dat u ook de afgelopen jaren niet te veel gedifferentieerde premie heeft betaald. OAZ subsidieadvies kan deze nog voor u controleren over de jaren 2011 tot en met 2016. We controleren de dossiers op rechtmatige toerekening en dragen zorg voor een eventueel herzieningsverzoek. We nemen u daarbij zo veel mogelijk het werk uit handen.

 

Meer informatie of WGA en ZW lasten?

Wilt u meer informatie over de wijzigingen op het gebied van WGA en ZW? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening en samenwerking met Juiszt? Download hieronder direct onze factsheet voor meer informatie of neem contact op met Jurgen Brouwers via 088-5600700.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over WGA en ZW lasten; Publiek of privaat? ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau