Gratis quickscan
15 aug

Stagefonds aanvraagperiode gaat weer van start!

Opleiden van werknemers

OAZ staat voor je klaar!

Vanaf vrijdag 23 augustus is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor het Stagefonds. Voor schooljaar 2018-2019 is er € 112 miljoen beschikbaar. Dit wordt verdeeld over de verschillende opleidingscategorieën die zijn vastgesteld. Meer informatie over deze categorieën vind je hier.

Alle zorginstellingen die voldoen aan de voorwaarden van deze subsidieregeling ontvangen een brief met een link naar een online aanvraagformulier. Met een code kan worden ingelogd op de website van dus-i waarna de aantallen fte kunnen worden ingezien en gecontroleerd. Indien de aantallen onjuist zijn is het mogelijk een gewijzigde aanvraag te doen.

OAZ subsidieadvies heeft veel ervaring in het controleren en het in werking stellen van een aanvraag. Het is verstandig om tijdig te beginnen met de controle. Uit ervaring zien wij namelijk dat in sommige gevallen een accountant ingeschakeld moet worden. Dit neemt veel tijd in beslag. De deadline is al op 1 oktober 2019, start dus niet te laat met de controle!

Voor meer informatie over het Stagefonds en de werkzaamheden die OAZ voor jou kan oppakken, kun je terecht bij Carina Holmes! Je kunt haar een mail sturen cholmes@oazsubsidie.nl of bel 088-5600700.

Terug naar overzicht

Carina Holmes

Analist

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau