Gratis quickscan
24 nov

Stagefonds weer verlengd!

Opleiden van werknemers

Onlangs is, na een uitgebreide evaluatie, door de minister van VWS besloten om de subsidieregeling Stagefonds te verlengen tot en met het schooljaar 2020-2021. Ook zijn er een aantal wijzigingen aangebracht in de regeling.

Het totale budget voor het Stagefonds blijft de komende jaren gelijk aan dat van afgelopen schooljaar, namelijk €112 miljoen euro per schooljaar.

Uitbreiding hogere aanvraag

Voorheen was het alleen mogelijk een hogere aanvraag in te dienen op MBO en/of HBO. Vanaf dit schooljaar kan een hogere aanvraag opgesplitst worden in vier categorieën: MBO-BOL, MBO-BBL, HBO voltijd/deeltijd en HBO-duaal. Om die reden is het nog meer van belang de projectadministratie voor de subsidie op de juiste manier in te richten.

Afgelopen schooljaar heeft OAZ meer aanvraagformulieren verbeterd en ingediend bij het ministerie van VWS dan ooit. En met succes! Door constant in gesprek te zijn met het ministerie en de onderwijsinstellingen konden wij voor onze klanten de aanvragen op de juiste manier corrigeren en ervoor zorgen dat ze krijgen waar ze recht op hebben. Ook dit jaar hebben we weer voor de helft van alle door ons gecontroleerde aanvragen een aanvullende aanvraag opgesteld. In december worden de beschikkingen verwacht, en kort daarna wordt het subsidiebedrag uitgekeerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de subsidieregeling Stagefonds? Bent u benieuwd waar OAZ subsidieadvies u kan ondersteunen? Neem dan contact op met Thomas Pillen via 088 5600 700.

 

Terug naar overzicht
OAZ subsidieadvies Thomas Pillen

Thomas Pillen

Productmanager

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau