Gratis quickscan

SubsidieAudit Cure & Risk

De SubsidieAudit Cure & Risk maakt inzichtelijk of uw organisatie optimaal gebruik maakt van subsidies en kostenbesparingen op personeelsgebied. Hierdoor zijn er vrijwel altijd financiële voordelen te behalen en krijgt u grip op de administratieve verplichtingen vanuit de subsidieverstrekker.

Het verwerven van subsidies is een van de manieren waarop uw organisatie uitvoering geeft aan het personeelsbeleid. Om subsidiekansen vast te stellen en te benutten, is het belangrijk dat subsidies doelmatig en doeltreffend worden verworven. Zeker gezien het feit dat subsidies constant aan verandering onderhevig zijn en een onzekerheid vormen in de financiering van activiteiten.

Subsidieanalyse (Cure)

Met de subsidieanalyse wordt onderzocht of uw organisatie gebruik maakt van de meest relevante personeelssubsidies en kostenbesparingen. Onbenutte subsidies worden alsnog geclaimd en besparingen gerealiseerd. Dit kan vaak tot vijf jaar terug.  Met deze aanpak bent u ervan verzekerd dat u geen subsidies mist.

Risicoanalyse (Risk)

Aanvullend worden de toegepaste subsidies onderworpen aan een risicoanalyse. Risico’s ontstaan wanneer er niet wordt voldaan aan de administratieve verplichtingen die vanuit de subsidieverstrekker worden gesteld. Met deze aanpak worden risico’s tijdig ondervangen en gerepareerd. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf zoals terugbetalingen en boetes.

Voordelen

  • Dienstverlening op basis van No cure No Pay
  • Kwalitatief en kwantitatief inzicht in uw subsidiegebruik.
  • Financieel voordeel tot wel vijf jaar terug.
  • Volledige verantwoording van toegepaste subsidies.
  • Totale controle over toegepaste subsidies en kostenbesparingen.

Wat kan OAZ subsidieadvies voor u betekenen?

Onze inhoudelijke kennis van personeelssubsidies stelt ons in staat om in korte tijd inzicht te krijgen in de voor u relevante subsidiemogelijkheden en kostenbesparingen. In een overzichtelijk rapport worden de resultaten uiteengezet en ontvangt u subsidieadvies specifiek voor uw organisatie. U wilt tenslotte niet alleen zekerheid over het verleden en het heden, maar ook met vertrouwen vooruit kijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies? Neem dan contact op met Mark van Nieuwenhuijzen via 088-5600798..

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over SubsidieAudit Cure & Risk ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau