Gratis quickscan

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van de meest relevante subsidies en kostenbesparingen op personeelsgebied. U kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning bij het volledige subsidieproces. Van signalering tot en met de vaststelling en verantwoording van de subsidie.

Subsidies veranderen regelmatig. Doelstellingen en voorwaarden worden jaarlijks aangescherpt. Dit komt voor uit de doelen die de overheid stelt, beschikbare budgetten en het succes van regelingen. In deze veranderende omgeving heeft u organisatie belang bij zekerheid: u wilt subsidies en kostenbesparingen optimaal benutten. SubsidieManagement van OAZ subsidieadvies biedt u die zekerheid.

Nulmeting

Onze dienstverlening begint allereerst met een nulmeting, waarbij u personeelsformatie wordt onderzocht. Onze instroommethodiek wordt ingezet om de aanwezigheid van subsidiabel doelgroepen te inventariseren. Onbenutte subsidies worden geeffectueerd en risico’s hersteld. Na de nulmeting zijn wij instaat u optimaal te ondersteunen bij het signaleren, uitvoeren en controleren van actuele subsidieregelingen.

Thema’s

SubsidieManagement richt zich op de volgende thema’s:

  • Instroom en behoud: signaleren van subsidies en kortingen bij de instroom van medewerkers.
  • Scholing en ontwikkeling: aanvragen en verantwoorden van subsidies voor het scholen van medewerkers en stagiaires.
  • Verzuim en sociale lasten: controleren van premieafdrachten, verzuimregistratie en Ziektewet- en WGA-dossiers.
  • Vraagstukken: informatie over lopende en nieuwe regelingen en het signaleren van nieuwe subsidiekansen.

Voordelen

  • Optimale benutting van subsidies en kostenbesparingen.
  • Volledige verantwoording van toegepaste subsidies.
  • Het werk wordt u daadwerkelijk uit handen genomen.
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Subsidieadviseur bij u op locatie.

Begeleiding van OAZ subsidieadvies

De administratie die bij subsidie komt kijken wordt veelal gezien als last, maar is van essentieel belang. Onze adviseurs komen geregeld bij u op locatie en rapporteren de voortgang en resultaten van de werkzaamheden. Daarom haalt u OAZ subsidieadvies in huis om u hierbij optimaal te ondersteunen en ontzorgen.

Meer informatie voer SubsidieManagement?

Wilt u meer weten over SubsidieManagement? Wij vertellen u er graag meer over! Neem contact op met Mark van Nieuwenhuijzen via 088-5600798.

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over SubsidieManagement ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau