SectorplanPlus
Gratis quickscan

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen. Er wordt namelijk flink bezuinigd op budgetten, geldstromen worden gedecentraliseerd en de mogelijkheden om subsidie te ontvangen veranderen.

Hoe zorgt u er voor dat u uw strategische (HR- , verzuim- en opleidings-)plannen toch kunt uitvoeren met de zekerheid dat u alle financieringsmogelijkheden benut? Het SubsidiePlan van OAZ subsidieadvies ondersteunt u hierbij. Wij kennen alle subsidies en kostenbesparingen op het gebied van personeel en arbeid in de zorgsector. Met de inzet van het SubsidiePlan loopt u geen enkele subsidie of kostenbesparing mis, passend bij uw strategische – en beleidsplannen.

Werkwijze SubsidiePlan

Wij bespreken samen met u uw plannen. Uw strategisch beleid vormt het uitgangspunt voor het SubsidiePlan. Al deze plannen en activiteiten worden gecategoriseerd in een aantal thema’s binnen de personeel- en arbeidsmarkt. Aan de hand van de informatie uit uw plannen zoals personeelsgegevens, opleidingsplannen en verzuimcijfers en –beheersing krijgen wij inzicht in uw situatie. Op basis van deze informatie koppelen wij de vastgestelde thema’s aan subsidiemaatregelen. Dit wordt verwerkt in het SubsidiePlan, welke wij aan u presenteren. Het SubsidiePlan is een groeimodel met een looptijd van minimaal 1 jaar, dit betekent dat nieuwe thema’s en subsidieregelingen aan het plan toegevoegd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat u altijd optimaal gebruikt maakt van de mogelijke subsidieregelingen.

Wilt u meer informatie over het SubsidiePlan? Neem contact op met Mark van Nieuwenhuijzen via 088-5600798.

 

Factsheet downloaden

Downloaden

Meer informatie over SubsidiePlan ontvangen?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug!

Verzenden

SubsidieAudit Cure&Risk

De SubsidieAudit Cure&Risk van OAZ subsidieadvies biedt u de zekerheid dat subsidies en kostenbesparingen waarvoor u in aanmerking komt optimaal benut worden.

Meer informatie?

SubsidieManagement

Met SubsidieManagement profiteert u optimaal en zorgeloos van alle subsidies en kostenbesparende maatregelen op personeelsgebied. Wij begeleiden u daarbij altijd van aanvraag tot eindverantwoording.

Meer informatie?

SubsidiePlan

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zorg. Het is steeds moeilijker geworden om plannen en strategische doelen gefinancierd te krijgen.

Meer informatie?

OAZ subsidieadvies | Copyright 2020 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau