WGA Publiek of Privaat? Minimaliseer eerst uw schadelasten!

Per 1 januari 2017 zullen er diverse veranderingen plaatsvinden op het gebied van de gedifferentieerde premie werkhervattingskas (WHK). Zo worden de WGA vast en WGA flex premies samengevoegd en het speelveld tussen publiek en privaat verzekeren gelijk getrokken. Doordat u uw staartlasten WGA bij het UWV achter kan laten bij een overstap naar het eigenrisicodragerschap (ERD) lijkt de keuze op het eerste gezicht makkelijk. Maar is dit wel zo? Het loont om doorlopend uw WGA schadelast in beeld te brengen en te minimaliseren, ongeacht of uw lasten WGA publiek of privaat verzekerd zijn. Pas dan kunt u echt een gedegen besluit nemen! In onze whitepaper leest u alles over het reduceren van toegerekende uitkeringslasten.

Download whitepaper

Vul uw e-mailadres in en download de gratis whitepaper!

Downloaden

Financieel voordeel
Volledige controle over uw WGA-lasten
Deskundig advies

Uw WGA lasten onder controle met WGA Management

Het is ondanks uw goede zorgen vaak onvermijdelijk dat (ex-)werknemers langdurig ziek worden en een WGA uitkering krijgen.  De kosten kunt u als werkgever tot maximaal 12 jaar lang moeten dragen, dit kan oplopen tot wel € 200.000,- per (ex-)werknemer!  Reden genoeg om actief het verloop van arbeidsongeschiktheid te volgen of aan te sturen op re-integratie. Zo houdt u invloed op uw premie ongeacht waar u verzekerd bent. Met de inzet van WGA Management krijgt u deskundig advies en volledige controle over uw WGA lasten. Hierdoor worden forse besparingen gerealiseerd naar de toekomst én naar het verleden.

Inzicht in uw schadelasten?

Wilt u inzicht krijgen in de hoogte van uw WGA lasten? Laat OAZ dan de WGA besparingsscan uitvoeren. Wij brengen uw WGA lasten in kaart en geven u inzicht in de kosten die dit op de lange termijn met zich meebrengt. Daarnaast ziet u ook direct welke besparing u kunt realiseren en welke acties u kunt ondernemen.

Besparingsscan aanvragen

Meer informatie over WGA Management?

Neem contact op met Jurgen Brouwers! 088-5600700
Of laat ons contact met u opnemen!
Bel of mail mij terug

OAZ subsidieadvies | Copyright 2017 Online marketingbureau Dutch Blue Online marketingbureau